Членство

    Всяка една група от хора, която иска да работи в полза на Родината, има нужда от членска маса. Такива групи са сдруженията, фондациите, неформалните обединения и други. Всеки един член на съответното обединение, ако е дошъл по собствена воля и има желание, може да помогне. Един помага с едно, друг с друго, един помага малко, друг повече – всекиму според възможностите. На първо място е желанието. Който има желание може да направи чудеса в името на народа и отечеството!

    ОЗБГ се разраства, а с това се увеличават и патриотичните ни задължения. За да помагаме на обществото трябва броят на членовете ни да е голям. Колкото повече членове имаме, толкова по-големи сме, толкова по-силни сме, респективно толкова по-бърза и адекватна помощ ще оказваме и ще можем да се отзоваваме едновременно на повече места.

    Към момента офис имаме само на територията на град Бургас, но се надяваме скоро да открием и в други градове. За целта имаме нужда от членове, които да поемат отговорността да представляват ОЗБГ и да помагат за развитието й като патриотична организация.

    Всеки един български гражданин може да стане член на ОЗБГ и да допринася за борбата срещу неправдата, да помага при разрешаването на различни проблеми и да оказва помощ на нуждаещите се. За да се стане член на ОЗБГ има няколко задължителни условия, които трябва да се изпълнят. Този, който кандидатства за член на ОЗБГ, трябва:

– да е родолюбец, който има желанието безкористно да помага в името на народа и Родината;
– да се запознае с документите, които са в сайта ни, както и с дейностите ни;
– да попълни заявление за членство;
– да получи препоръка от член на Управителния съвет на ОЗБГ;
– да бъде одобрен, чрез гласуване, с единодушие от Управителния съвет на ОЗБГ.

    При възникнали въпроси относно членството,  а и не само, винаги може да се свържете с нас чрез някой от начините за контакт, които се намират на ТОЗИ линк.

    Да живее България!