Автопоход против „Стратегията за детето 19-30“

На 4 юли 2019 г. /този четвъртък/ в различни градове в страната ще се проведат автопоходи, насочени против „Национална стратегия за детето 2019-2030 г.“. Те са част от националния автопоход, който ще бъде в столицата и ще започне в 09:00 часа.

Другите градове, в които ще се състоят автопоходи, са:

Автопоход
Автопоход

Информация за събитията може да намерите в „Националната група против стратегията за детето 2019-2030“ или в различните групи против стратегията, които са за съответните градове.

В Бургас автопоходът ще е от 17:30 часа до 20:00 часа. Маршрутът е следният:

Тръгване от паркинга на магазин „Метро“; оттам се излиза на ул. „Транспортна“ и се завива надясно, за да се включим в кръговото движение; излиза се през трети изход към бул. „Стефан Стамболов“ и се завива надясно по бул. „Сан Стефано“; след това се завива наляво по ул. „Христо Ботев“ и ул. „Цар Петър“; завива се наляво по бул. „Иван Вазов“ (ж.п. гара Бургас) и автопоходът продължава по бул. „Булаир“, бул. „Демокрация“, бул. „Стефан Стамболов“ и крайна точка отново на паркингът на  „Метро“.

Маршрут
Маршрут

При възникнали въпроси за автопохода в Бургас може да се обръщате към местната група против стратегията, която е и организатор на автомобилното шествие. Да припомним, че това е единствената група за града, която е призната от националната група против, сочената от мнозина като вредна, „Национална стратегия за детето 2019-2030 г.“.

Отговорник и част от организаторите на бургаския поход е Бисер Русимов, който е и от патриотичната организация ОЗБГ.

Въпроси за автопохода, групата против стратегията и самата стратегия, съдействие при разрешаване на казуси и всичко друго, свързано с родолюбието, може да задавате на г-н Русимов чрез личната му страница в социалната мрежа Фейсбук.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x