ЦДГ „Вълшебство“

    В групата на ОЗБГ във Фейсбук, се появи снимка от гневен родител с кратък текст към нея. На снимката се виждат българският национален флаг и турското знаме. Текстът гласеше, че децата учили турски език в детската градина и родителят се възмущаваше.

    Членове на ОЗБГ посетиха детската градина, за да се запознаят със случая. Директорката се оказа изключително любезна. Обясни, че става въпрос за европейски проект в помощ на детската градина, който е с продължителност няколко месеца. Едно от изискванията било знамето на България и Турция да бъдат поставени за срока на проекта на видно място.

    Директорката беше не само любезна, но и прекрасен човек и родолюбец. Запозна ни с дейността на децата, които са многократни носители на медали от различни състезания и конкурси. Директорката възпитава децата на патриотизъм от ранна възраст. Много учители трябва да взимат пример от нея!

    ОЗБГ не откри нищо нередно или смущаващо. Всичко се оказа законно и няма място за притеснения. Турското знаме ще бъде премахнато тези дни, защото изтича срокът на проекта. Децата ще могат спокойно да посещават детската градина и да се радват на българския национален флаг!

    Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x