Ченгенето, ГЕРБ, ДПС, Общината и корупцията

Добър ден в този прекрасен слънчев ден.

Автор на хубавата снимка е фотографът Живко Йорданов. Това е рибарското селище по пътя към Созопол, а някои го знаят като Ченгене скеле. На снимката се вижда и новопостроеният културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“, който на пръв поглед е много красив.

Мястото е райско и има голяма перспектива за развитие както в икономическо отношение, така и в развлекателно. А, че гората граничи с морето е….. не, не може да се обясни, трябва да се види на място това богатство. Координатите му са 42.436190, 27.529569, но най-добре не го гледайте по интернет, а отидете на място и му се насладете.

Сигурно се чудите защо има номера на снимката и какво означават. Сега ще разясним:

1. Лодкостоянката. В стремежа да се откраднат едни пари, се появиха два проблема: първият е, че дълбочината не е достатъчна, за да спират корабчета, примерно като „Анастасия“. Вторият е, че дори да се удълбочи, бързо ще си върне старата дълбочина заради наноси, мястото и начинът, по който е направена лодкостоянката. Тоест, откраднати пари, не добро планиране и не добро изпълнение. ГЕРБ и ДПС ви поздравяват с „добре дошли“ на лодкостоянката, от която тържествено маха бъдещият клиент на Прокуратурата кметът Димитър Николов.

2. Рибарското селище. Истинското, автентичното, чудесното рибарско селище. Дом на потомствени рибари, превърнало се в „дом“ на заможни пришълци, представящи се и те за рибари, а дори не знаят въдицата колко края има. Има над 200 постройки, от които нито една законна. Строи се дори върху плажа! Това беззаконие и ширеща се корупция отново е с благословията на ГЕРБ и ДПС, и бъдещия клиент на Прокуратурата Димитър Николов. От ОЗБГ и Искра.бг сме се заели с този казус и ще „ви пръснем панаира“. Никой няма право да унищожава изключителна държавна собственост и местните слуги на Николов също ще влязат в центрофугата, защото те са директният източник на беззаконие, своеволия и корупция.

3. Корабът. Корабът е бивша водолазна база. След това е заведение, а сега е частна собственост, която тъне в разруха. За земята около него се водят съдебни дела. Незнайно как църквата става собственик на апетитните земи. Отделно има намесени и частни лица. От ОЗБГ разполагаме с документи, които уличават бъдещи клиенти на прокуратурата в измама. Много скоро ще им се стегне примката около врата, защото все повече хора и институции усещат, че дерибейството на ГЕРБ и ДПС приключва и идва време за разплата, а виновните ще си понесат последствията за извършените престъпления последните 15 години. Девизите на ГЕРБ и ДПС „Корупция, корупция, корупция“ и „Свобода, единство, корупция“ ще си ги повтарят не с високо вдигната глава, както правеха досега, а тихо и през сълзи, когато чуят как бай Ставри приближава.

4. Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. Нов, хубав, красив. На пръв поглед е фантастично място, но само на пръв поглед. За „усвоените“ пари няма да споменаваме и че можеше да е в пъти по-добре направен и по-качествен. Проблемите, съпътстващи комплекса, са породени от управлението му, което е поверено на ГЕРБ, както и контрола, който също е от страна на ГЕРБ. Вместо комплексът да генерира сериозни приходи, да радва хората, да се развива, той е напът да се превърне в поредното унищожено хубаво нещо, до което са се докоснали ГЕРБаджии. Разберете, че докато има ГЕРБ, ще има и проблеми. Нека първо да изметем тях и ДПС, а после ще видим другите как се справят и какво ще ги правим.

5. „Трети канал“. Към момента трети канал няма, но това е мястото, което е именувано по този начин. Незнайно от кого и защо, но на това място беззаконието и корупцията продължават. Теренът е държавна собственост, но въпреки това са поставени фургони и други преместваеми обекти. Поставени са незаконно и е въпрос на време на тяхно място да започнат да изникват къщички – също незаконни, но с одобрението и покровителстването на ГЕРБ, ДПС и техните подлоги, част от които живеят на улица „Консервна“.

Въпреки елементите, които искат да затрият селището, за да обслужат личните си интереси, мястото е прекрасно и ние ще направим каквото ни е по силите, за да го спасим от лапите на вредителите ГЕРБ, ДПС и техните подлоги.

А снимката, снимката е уникална! Хубава неделя пожелаваме :).

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x