Дарение за климатик

    Дружеството на инвалидите в град Бургас остана без климатик преди започването на зимния сезон. Повреда във външното тяло остави над 60 души без отопление. Те нямат финансовата възможност да закупят нов климатик или ремонтират настоящия. Обърнаха се към медиите с апел, но не събраха нужната сума въпреки, че всички медии откликнаха и отразиха неприятното положение, в което се намираха хората.

    ОЗБГ се притече на помощ и събра средства за ремонт или закупуване на нов климатик. Оказа се, че климатикът може да бъде ремонтиран и в момента хората са на топло, благодарение на всички, които се отзоваха и помогнаха финансово. Останалите средства ще бъдат оползотворени от дружеството за други техни належащи нужди.

    ОЗБГ поднася искрени благодарности на всеки един, който помогна за събирането на средствата, благодарим и за медийната подкрепа. В такива моменти се разбира, че има надежда, има Българи, има още останали хора, които милеят за народа и Родината и не са безучастни към страданието на съгражданите си.

    Спасението е в обединението! Да живее България!

klimatik

darenie-za-sdrujenie-na-invslidite

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x