Double D, Божка и другите

    На 20 януари 2017 г. в град Бургас ще се проведе финалният етап на конкурса „Личност на годината 2016“. ОЗБГ номинира един своите членове за носител на приза – Стефан Петров. Той ще се бори за първото място с още 10 номинации – всяка една, от които заслужаваща да победи. Кандидатурите са изключително сериозни и журито ще бъде затруднено при избора си. Нека по-заслужилият да победи!

    През двете седмици, определени за гласуване, ОЗБГ получи подкрепа от приятели, съмишленици, медии, определени хора и много други. Благодарим на всички, които гласувахте за нашия избраник и му помогнахте да се класира за финалния етап. Оттук нататък всичко е в ръцете на уважаемото жури. Обективността на петчленния състав ще осигури специално изработена статуетка на класирания с най-много точки, които са сбор от гласуването във Фейсбук и от точките на журито.

    Благодарим на всички за подкрепата, която ни изпрати на първо място по гласове във Фейсбук:

    Специални благодарности отправяме към Dj Double D, Юли Тонкин, DIONA и страницата на Пабло Ескобар във Фейсбук. Благодарим ви за помощта и се надяваме в бъдеще да продължаваме да си сътрудничим по същия чудесен начин. Пожелаваме ви да подкрепяте и други родолюбиви инициативи, и да продължавате да сте все така готини. ОЗБГ се радва, че ви познава.

    Благодарим и на огромната, невероятната, изключителната, феноменалната Божка Перова. Една жена, допринесла не малко за ОЗБГ, а този път надминала и себе си. Нейният талант, като майсторка на перото, е доказан многократно. Малко са хората като нея не само в Бургас, но и в България. Такива като нея трябва да бъдат почитани и да им се дава възможност за развитие, което напълно заслужават. С нейните качества и родолюбие, Божка Перова е не по-малко достойна за приза „Личност на годината 2016“, но заради скромността й, тя отказа да бъде номинирана.

      Благодарим на организаторите за тази чудесна инициатива. Добрините не трябва да остават в сянка и трябва да бъдат показвани на хората. Благодарим и на всички други, които по някакъв начин имат принос за увеличаване броя  на гласовете на Стефан Петров – човекът, номиниран от ОЗБГ за „Личност на годината 2016“. Без вашата подкрепа ние нямаше да стигнем дотук!

    Благодарим Ви!

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x