Държавно /прокуратурско/ безобразие

    Петък около 16:30 часа в село Мъглен, Община Айтос се случи това: ЛИНК. Цигани се опитаха да убият едно българско момче. На клипа се вижда как го налагат с брадвичка. Очакваше се да бъдат задържани за постоянно и да им бъде повдигнато тежко обвинение. Вместо това се оказа, че има вероятност да бъдат пуснати, а обвинението срещу тях било за „лека телесна повреда“.

    ОЗБГ изпрати следния текст до медии в България. С написаното изразяваме позицията си за това, което може да се случи и циганите да бъдат пуснати. ОЗБГ е непримирима с циганския проблем, не само конкретно този, но и циганският проблем, касаещ цяла България, и ще направи каквото й е по силите, за да помогне на народа и държавата да се справят с него, да се справят и с тези, които допринасят за този проблем, ощетявайки българския народ!

    „От медиен сайт научихме, че има вероятност още днес четиримата цигани, които зверски пребиха българина Илиян Мавров, да бъдат освободени. Илиян има рани на главата си от брадва, но въпреки това тези рани са квалифицирани като лека телесна повреда. До фатален край не се е стигнало единствено благодарение на приятелката на Илиян, която с телефона си успява да заснеме опита за убийство на Илиян от страна на подивелите цигани и по този начин тумбата нападатели се стряска, и не довършва започнатото.

    Удари с брадва по главата на българин се считат за нещо маловажно и определено като лека телесна повреда. Каква е причината, поради която съответните експерти са стигнали до това заключение? Според нас трябва да се направи проверка на цялата айтоска прокуратура от г-н Сотир Цацаров. На клипа се вижда ясно как циганите удрят с брадва Илиян, след това става ясно, че пострадал е само Илиян. От групата на нападателите няма сериозно ранени, но това явно също не се взима под внимание. Има ли корупция в айтоската прокуратура, има ли връзка между циганите и прокурора по случая, ще им бъде ли поискана постоянно мярка, зао не им е повдигнато обвинение в опит за убийство? проверка трябва, г-н Цацаров, много сериозна проверка!

    Докога българите ще сме малцинство в собствената си държава, докога циганите ще ни пребиват, убиват, ограбват и управляващите ни ще стоят безучастни? Докога българската държава ще защитава циганите и ще мачка собствения си български народ? Докога разни антибългарски организации и комитети ще се намесват в политиката и ще упражняват влиянието си срещу българския народ? Докога, ние българите, ще трябва да търпим циганското безобразие, държавната апатия, прикриването на истината за циганския проблем в България? Докога народът ще „спи“ и ще се оставя да бъде мачкан? Не е ли време да се събудим и да изметем боклуците?!

    ОЗБГ настоява за проверка на прокурора по случая, проверка на айтоската прокуратура и всички, които имат отношение към случая, повдигане на сериозно обвинение на нападателите цигани, както и задържането им под стража за възможно най-дългия срок, предвиден по закон. За хора, които посягат с брадва към главата на друг човек, не трябва да има милост. Днес беше Илиян, утре ще е някое от вашите деца! Такива престъпници не трябва да бъдат оставяни на свобода, защото не се знае следващият път какво ще направят!

    Отправяме апел и към медиите, които имат възможността да покажат истинската страна на нещата – как за пореден път се слага чадър над цигани, защото потърпевш е българин. Сигурни сме, че ако беше станало обратно, сега нашите братя щяха да гният в ареста с възможно най-тежкото обвинение, разните антибългарски организации щяха да вият до небето, продажните управляващи щяха да упрекват българите, че са расисти и че трябва да проявяваме толерантност и щяха да се изговорят още куп глупости, които да не показват истинската картина.

    Това, че защитаваш своето и си обичаш Родината не те прави расист, но явно политиците ни не мислят по този начин. Напротив, точно ние българите сме подложени на изтребление, расизъм и унижение от страна на същества, които биват спонсорирани от властимащи продажници. Време е това да спре. Време е да се сложи край на циганската тирания, на която е подложен българският народ. Време е да се сложи край и на тези, които закрилят циганските престъпници. Време е!

    ОЗБГ няма да остави случая, докато виновниците не си получат заслуженото. Живеем в България, а не в цигания. Тук има български закони, които трябва да се спазват от всички и циганите трябва да знаят, че не са над закона. Те имат не само права, но и задължение. В интерес на айтоската прокуратура е да се поправи и да започне да работи обективно, а не в интерес на няколко цигани, които се опитаха да убият едно момче.

    Спасението е в обединението! Да живее България!“

 

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x