Гнусно действие

Преди малко по-малко от 2 седмици майка се разхожда с малкото си дете в ж.к. „Братя Миладинови“ в Бургас. Отива към детската площадка, която е на снимката, но когато наближава вижда циганин, който обикаля под терасите и поведението му й се струва странно. На площадката няма хора и тя решава да отида малко по-надолу, където има друга площадка, която е по-малка, но там имало някакви хора.

Отива, но решава да разбере какви ги върши въпросният индивид. Прави няколко крачки и вижда как циганинът се е сврял под една от терасите и онанира. Отива до количката с детето да си вземе телефона и да се обади на 112, но се забавя, за да оправи детето, защото се разревало и циганинът си тръгва. Това се случва около 11:00 часа, а площадката се намира зад блок номер 5 в комплекса.

ОЗБГ ще предприеме законови мерки за повишаване сигурността в района и обръща внимание на всички живущи в района да бъдат предпазливи, задружни и отговорни. Подавайте сигнал на 112 и избягвайте саморазправа с разни престъпни индивиди.

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x