Избори 2017

    На 26 март 2017 г. се проведоха избори за Народно събрание. В Турция имаше 35 секции, в които българските изселници можеха да гласуват. Тези секции са разположени в различни градове, като в някои градове имаше по няколко секции.

    Проблемът на секциите в Турция е, че има много злоупотреби от страна на гласоподавателите. Разбира се, тези злоупотреби не стават без участието на членовете на комисиите и местната власт. Някои от нарушенията бяха следните и има видеоматериали, снимки и хора, които могат да ги потвърдят:

 – говорене на език, различен от българския вътре в секциите от гласоподаватели;
– говорене на език, различен от българския от членове на изборните комисии;
– попълване на декларации на гласоподаватели от членове на комисии;
– попълване на декларации на гласоподаватели от други граждани;
– заседаване на избирателна комисия в присъствие на застъпници, граждани и наблюдатели;
– изнасяне на материали извън изборната секция;
– диктуване на лични данни на глас;
– агитация пред изборното помещение за турска партия;
– някои СИК нямаха нужните документи, но въпреки това проведоха избори;
– и други нарушения.

    Всички тези нарушения могат да бъдат отстранени или изобщо да не бъдат допускани ако имахме истински управляващи. Тези кукли на конци не се интересуват от собствения си български народ, а от обслужване на чужди интереси, цигани и лична облага. Въпреки това има хора, като нас, които милеят за Родината си и правят какво им е по силите, за да се противопоставят на корупцията, неправдата и опитите за унищожаване на България.

* * *

    В Бургас има един невероятен човек, истински българин и родолюбец, доказал се с делата си в името на българите. Неговото име е Константин Бачийски. На Коцето му хрумна идеята по законен начин да спрем незаконното гласуване в Турция, което е в помощ на няколко турски партии, действащи на територията на Република България.

    В Турция отидохме около 90 души. Във всяка секция имахме по двама представители в изборната комисия. Целта беше гласуването да минава по указания ред и закон. Когато турците разбраха, че не могат да правят каквото си искат, започнаха да се заяждат с нас, да ни обиждат, имаше опити и за физическа саморазправа. Обстановката беше изключително напрегната, но за наше щастие нямаше сериозни инциденти.

    Двудневният престой, пътни, храна и всички други разходи бяха поето от Коцето. От джоба си извади лични средства и плати нещо, което е задължение на държавата. Това би се случило, когато има държава, а не шепа продажни тунеядци.

    ОЗБГ се включи активно в цялото мероприятие. С радост приехме идеята и помогнахме с каквото можем. Искрено ще се радваме ако в бъдеще няма повод за подобна дейност, но ако се наложи ние ще бъдем там, за да служим на българския род и Родина.

    Благодарение на всеобщите ни усилия, отдадеността ни, патриотизма ни, ние направихме нещо, което до момента никой не е правил в историята на България, откакто съществуват изборите. Благодарение на всички нас, успяхме да предпазим България от една турска партия и да ограничим влиянието на друга. Когато законът се прилага и се контролира прилагането му, резултатите ще са положителни за страната ни.

    Малцина разбраха за нашия подвиг, но беше оценен подобаващо. Радостта в очите на хората, вълнението и възхищението, което изпитваха от стореното – това ни дава надежда. Ние го направихме за всички българи, за децата ни, за България. Не трябва да позволяваме на турци и други чужденци да се разпореждат в България. България е на българите!

    Като цяло хората не разбират от какво ги спасихме. Ако вражеският план беше проработил, сега можеше да сме под турско иго. Не, че не сме, но със сигурност щеше да бъде много по-зле от сега. Народът е длъжен да се събуди и да поиска сметка на продажните ни управляващи. Трябва да се отървем и от чуждото пагубно въздействие.

    Резултатът от патриотичната ни мисия красноречиво потвърждава думите „Спасението е в обединението“. Ако ние, народът, сме обединени – България ще е във възход. За съжаление в момента са обединени само тези, които са против българските интереси и имат за цел унищожаването ни. ОЗБГ, Константин Бачийски, другите българи, които бяха с нас и останалите българи, които милеят за Родината си, ще се борим както и с каквото може, за да не бъдем погубени!

    Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x