Министърът на транспорта Георги Гвоздейков в Бургас

Министърът на транспорта Георги Гвоздейков е на посещение в град Бургас. Беше придружаван от кмета Димитър Николов, Анна Натова, Ивайло Иванов и други знайни и незнайни придружители от ГЕРБ и ДПС.

От ОЗБГ му зададохме въпроси, свързани с пристанището и наскоро освободения директор Диян Димов, както и някои други. Попитахме го дали ще бъдат унищожени корабните места и с тях дали пристанището ще бъде погребано, защо смени директорът на ДППИ, чии интереси обслужва и т.н. Отговорите на Гвоздейков бяха…

Въпросите, както и отговорите, може да чуете в следното видео:

Притесненията на ОЗБГ са, че ще изменят генералния план и по този начин ще ликвидират почти всички корабни места. Ще оставят евентуално 13-то и 14-то, които са плитки и не могат да посрещат големи кораби. С тази антибургаска промяна ще бъдат обслужени не интересите на обществото, а тези на определени олигарси и други видни фигури от корупционния модел ГЕРБ-ДПС.

Много вероятно е да станем свидетели на поредния чудовищен корупционен акт, който има за цел да ощети града и държавата. От всички нас зависи дали ще позволим на шепа крадци да завършат пъкленото си дело или ще ги спрем!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x