Мотивация за живот! – семинарът

Мотивация за живот!. Снимка: ОЗБГ
Мотивация за живот!. Снимка: ОЗБГ

Под мотото „Мотивация за живот“ Юли Тонкин представи благотворителния семинар в подкрепа на Вики. Той се проведе в бургаския експозиционен център „Флора“, организиран от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/.

Вики е момченце, което е само на една годинка, но се нуждае от спешна животоспасяваща операция. Всички събрани средства, които бяха дарени, се поставяха в кутия и ще отидат за нужната операция на малкото дете.

Освен като лектор на семинара, Юли Тонкин поднесе своите авторски книги, както и тези на жена му, за да събере повече средства в дарителската кутия за Вики. При всяка закупена книга, той раздаваше автографи на своите почитатели, но и припомняше каузата, за която се бяха събрали всички.

Събитието беше открито от представителите на „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ – Стефан Петров и Бисер Русимов.

След като залата се напълни „Гурото на личностното развитие“ приветства с добре дошли всички присъстващи като сподели, че най-много от идването му в Бургас се радва на морето и на пясъка – „като всеки живеещ бетонен плъх за мен е истинско удоволствие, че съм в този град“.

„От моя гледна точка искам да кажа евалата на организаторите, особено на Бисер Русимов, който не се отказа и ми предизвика интереса за това събитие. Той успя да ме убеди да бъда тук и сега. Когато научих за каузата си помислих просто да дам пари, но за неговите представи това не беше, каквото иска и умело ме накара сега да съм пред вас“, коментира още Тонкин.

На семинара хората успяха не само да опознаят Юли Тонкин като човек, но и да разберат как да развият себе си и своите възможности. Той зададе въпроси, на които човек трябва да си отговаря всеки път, когато се замисли над мечтите и целите си.

За финал Тонкин приветства на сцената и организаторите, след което заяви, че аудиторията разполага с неговото време за лична среща и въпроси.

Семинарът се осъществи благодарение на:

Всички от ОЗБГ, които помогнаха с организацията на събитието;
Община Бургас – за пореден път общината се включи в кауза и помогна за нейната реализация;
„H20 системс“ – една добра фирма за поливни системи, озеленяване, помпени станции, както и друга дейност, с която може да се запознаете от сайта й;
„Janini Fashion“ – магазин за модни дрехи за мъже и жени. Дрехите на Janini Fashion са предпочитани от мнозина заради визията, богатия избор, достъпните цени, доброто обслужване и качеството.

Разбира се не на последно място е човекът, който от години събира толкова много хора на едно място и който ще продължава да ги събира, защото е уникален – Юли Тонкин. Това е невероятна личност, която помага за редица каузи, която мотивира хората да живеят, която прави невъзможното да стане възможно, която те кара погледнеш живота по друг начин и то успешен!

Ние от ОЗБГ благодарим на всички други, които ни подкрепиха, благодарим и на Вас – участниците в семинара. Вие бяхте чудесни и създадохте прекрасна атмосфера. С всеобщи усилия се събраха 1565 лева и бяха преведени по сметката на Вики.

Семинарът беше открит от Стефан Петров и Бисер Русимов. По-голямата част от него може да гледате на следните видеа:

Юли Тонкин покани организаторите от ОЗБГ да излязат пред публиката:

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x