Мотивация за живот!

Семинар Мотивация за живот!
Семинар Мотивация за живот!

На 23.03.2019 г. /събота/, от 13:00 до 15:00 часа в град Бургас, ще се проведе публичен семинар, организиран от ОЗБГ, с човека, който прави най-големите събития за личностно развитие и усъвършенстване – Юли Тонкин. Юли Тонкин е и най-големият организатор на събития, от този вид, в България.

„Мотивация за живот!“ е семинар, който е в подкрепа на малкия Вики, нуждаещ се от спешна животоспасяваща операция:
https://www.facebook.com/groups/1427710227348548/

Входната такса е символична и е минимум 5 лева на човек. Тоест, който желае може да даде и повече от 5 лева, но не по-малко. Всички събрани средства ще бъдат дарени за така нужната операция на малкия Вики.

На входа на събитието ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси. Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата на книгите също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики.

Семинарът ще се проведе в експозиционен център „Флора“ /Флората/ в голямата зала и местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща ozbgozbg@gmail.com
Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Записванията ще продължат до запълване на местата. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара.

Побързайте със записването, защото местата свършват бързо. На предния благотворителен семинар с Юли Тонкин записванията приключиха 6 дни след обявяване на събитието и много желаещи не успяха да влязат.

При възникнали въпроси се обадете на организаторите:

Бисер Русимов 0878 602 982
Стефан Петров 0877 113 150
или изпратете имейл на ozbgozbg@gmail.com
Може да се свържете с Бисер Русимов и чрез неговата Фейсбук страница:
https://www.facebook.com/Biser.Rusimov.BG/

Линк към събитието във Фейсбук: ТУК

Вики има нужда от Мотивация за живот! Бъдете с нас и Юли Тонкин на 23 март. Очакваме ви!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x