На мода е обезглавяването. Свиквайте

Годината е 2020. Мястото е християнска Франция, а Франция е част от християнска Европа. Тоест, всеки, който отива във Франция, трябва да се съобразява с френските закони, култура, религия и т.н.

За някои мюсюлмани това не е така. Всъщност за много. Те живеят в своя си свят, изповядват тяхната си религия, презират немюсюлманите, не се съобразяват с френски закони и наредби. Те са огромен проблем не само за Франция, но и за Европа, а правителствата услужливо мълчат по въпроса и не вземат достатъчно качествени мерки за справяне със ситуацията, която е пагубна за християните.

Разбира се не само мюсюлманите са проблем. Има и други народности и религии, които са реална опасност. Примерно евреи, цигани, мигранти от Африка и Азия. Всички те се изкарват жертви, наричат християните расисти, но всъщност потърпевшите сме точно ние – белите християни.

За обезглавяването

Преди няколко дни във Франция беше обезглавен учител, защото показвал карикатури на някакъв си Мохамед, който е мюсюлманин. Днес, отново във Франция, обезглавиха друг човек в катедралата Нотр Дам. Да, точно така. Вътре в катедралата!

Според свидетели нападателят викал „Алах акбар“, тоест той е бил мюсюлманин. Има публикации, че са били двама нападатели и че две жертви са обезглавени, но точна информация, за броя на убитите и престъпниците, все още е трудно да се намери.

Фактите са си факти: убит, обезглавен, престъпление, мюсюлманин, проблем. А сега накъде? Какво следва оттук нататък? Кой и дали ще предприеме мерки за ограничаване на тези вредни престъпни същества? Най-важният въпрос е какво ще се направи да се спасят Франция и Европа, докато все още е възможно?

Тази случка няма да е първата, нито последната. Напротив, ще зачестяват и ще бъдат още по-зверски. Бъдете сигурни, че извършителите няма да са бели християни. Те дори няма да са европейци. Но едно е сигурно – това ще са престъпници, срещу които не са били извършени адекватни действия сега. А утре ще е късно!

Франция трябва сериозно да се замисли и преосмисли политиката си към някои индивиди, защото това, което те, французите, сами си направят, никой друг не може да им го направи!

Вместо финал

Тези нападения във Франция не могат и не трябва да се тълкуват като битови, като вражди между банди, като престъпления на верска основа или като други „обикновени“ престъпления. Това си е чист тероризъм. Това са престъпления срещу държавата Франция. Това са престъпления и срещу Европа.

Във френския наказателен кодекс /страница 221/ има специален раздел за тероризма и тези индивиди е нужно да попаднат под ударите на тази глава от наказателния кодекс на франсетата. Или действията са кардинални, или атаките ще са още по-брутални!

На мода е обезглавяването. Свиквайте.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x