Поредните деморализиращи четива за деца

Пореден опит да се опорочат нормалните взаимоотношения между мъж и жена. В бургаска книжарница се разпространяват развращаващи четива, които са насочени към подрастващото поколение. За това сигнализираха Георги Братанов от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ и Мартин Пенчев от „ГРУПАТА НА ГРУПИТЕ“.

По този повод Георги Братанов и Мартин Пенчев са провели среща с представител на Регионалното управление на образованието /РУО/-Бургас, след което са се опитали да се срещнат и с кмета на града Димитър Николов, но градоначалникът е отсъствал и срещата не се е състояла. Организиран бе и протест под надслов: „Четене на ГЛАС пред Община Бургас“, защото не само те двамата са безкрайно възмутени от това, което се предлага в българските книжарници. Според тях това е умишлена деморализация на обществото и насаждане на толерастията.

Сами можете да видите за какво става въпрос – сексуално желание между две малолетни момчета, където се нормализират и пропагандират хомосексуалните отношения между тях.

Такива книги деморализират обществото, но все още в България има будни, родолюбиви граждани, които искат да защитят семейството и децата си. Те се противопоставят на тази пошлост и разврат, както и на други евроамерикански либерастки ценности. Зад исканията и непрестанните претенции на ЛГБТ общността се крие точно това – извращение и долнопробна провокация.

Братанов и Пенчев искат да защитят българското общество от подобни гнусни прояви. Те призовават книгите да бъдат изтеглени от търговска мрежа и в бъдеще да не се допускат книгоразпространителите да представят такава литература на българските деца. Ако това не може да се забрани със закон, то тогава родолюбците се обръщат към книгопечатниците да не отпечатват подобна литература. Нека не забравяме, че тази идеология има опустошителни последици за подрастващите. Училищата също са подложени на нейното силно влияние.

От ОЗБГ твърдо заставаме за запазването на традиционното българско християнско семейство между мъж и жена и неговите ценности. Ние се обявяваме категорично против педофилията и налагането на джендър идеология. ОЗБГ е за запазване на нормалността и за нас има два биологични пола – мъжки и женски.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
1 Коментар
Най-нови Най-стари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
...
...
28 юли 2023 12:04

вие сте ненормални

1
0
Какво мислите, моля коментирайте.x