Проблем на 10-и пост няма!

Днес до ОЗБГ беше подаден сигнал относно бургаския плаж, който е от мостика до първата бариера към Солниците. Проблемите били, че плажът е мръсен, нямало достатъчно химически тоалетни, душовете не работели, но най-зле било положението около пост 10, който се намира малко преди готиното барче „Бейуоч“.

Предни години зад поста е имало химическа тоалетна, а сега няма, душът бил постоянно развален, плажът бил много мръсен около поста. От ОЗБГ се свързахме с г-н Цветков – представителят на концесионера. Отзивчив, възпитан и компетентен човек се оказа. Обясни, че плажът е мръсен заради посрещането на 1 юли. Днес всички хигиенисти са почиствали отпадъците и утре продължават, и ще бъде изчистено, защото физически не са успели да се справят със замърсяването понеже и броят им не е достатъчен.

Проблемът с душа също ще бъде решен, но отнема време, защото постоянно го повреждат, а резервните части не се доставят веднага и отнема време. Преди няколко дни маркучът на душа е бил скъсан и е течала вода, но един от спасителите го поправил. След това душът работил, но днес дръжката на смесителната батерия беше счупена и захвърлена на земята. Вероятно вандалите са от „купонджиите“, които посрещаха изгрева, защото плажът след техния запой беше в отвратително състояние.

Химическа тоалетна няма да бъде поставена на 10-и пост. Причината е, че предни години концесионерът за своя сметка е поддържал тоалетните. Те са били повреждани, цапани и т.н., защото е нямало човек, който постоянно да ги наблюдава. Този сезон ще бъдат поставени тоалетни за хора в неравностойно положение, а посетителите на плажа може да ползват тези на заведенията, които са на плажа и те няма да върнат хората.

Специално за пост 10 душът ще бъде оправен при първа възможност, плажуващите могат да използват тоалетната на барчето „Бейуоч“, а боклуците ще бъдат премахнати, тоест не само с 10-и пост, но и с плажа проблеми няма.

ОЗБГ пожелава успешен летен сезон!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x