Протест от 1 човек

На 13 април /понеделник/ от 12:00 часа, пред сградата на Община Бургас, ще се проведе протест. Протестът е организиран от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ и ще се състои от един единствен човек – общественика и лидер на ОЗБГ Стефан Петров.

Протестът е от един човек, за да бъдат спазени мерките, които е наложил министърът на здравеопазването. По този начин няма да има опасност от заразяване за хората, защото няма да ги има, но и няма да има глобени граждани за скупчване на едно място.

Към момента се събират предложения от граждани, бизнеса, служители и други, които да бъдат отправени към Община Бургас и Държавата. Идеята на протеста е хората да бъдат чути и да се предприемат адекватни мерки за справяне с икономическата криза, която набира все по-голяма сила.

Събитие в социалните мрежи няма да бъде направо, за да не се подведат хората, че протестът е масов. Във Фейсбук групата Град Бургас има публикуван пост, от Стефан Петров, със следното съдържание:

„ПЪРВО ЧЕТЕТЕ, ПОСЛЕ ПИШЕТЕ!

Това е разрешението за протеста, който ще се проведе на 13 април от 12:00 часа пред сградата на Община Бургас. Протестът е организиран от ОЗБГ.
Имам законното право да проведа протеста от името на ОЗБГ, разписал съм и протокол в Първо РУП – Бургас. Тоест, всичко е наред и ще протестирам. Сам! Повтарям САМ!

Протестът, както пише в заявлението, ще е от 1 човек и това ще съм аз като представител на ОЗБГ. Причините, поради които го правя, са описани в предния ми пост за протеста.
Не мога да забраня на хората да преминават през площада, да си разхождат домашните любимци, да чакат ред да влязат в общината и т.н., но мога да ви помоля да НЕ идвате на протеста, защото ще нарушите наредбата на министъра и ще ви глобят.

Идеята на протеста е да се отправят адекватни искания към общината и държавата, които да помогнат на дребния бизнес, служителите и на българския народ като цяло, защото положението не е добро и отива към още по-надолу.

Малоумни коментари за вземане на властта, щурмуване на общината, бой с полицията, вадене на калашници и други подобни, написани от клавиатурни плъхове, ще ги изтривам!

Всеки, който има разумно предложение за справяне с кризата, да го напише като коментар или да ми изпрати лично съобщение. Предложенията ще бъдат отправени устно и писмено към кмета Николов и към държавата.
Давайте предложения, НЕ идвайте на протеста да протестирате, не вярвайте на всичко, което се съобщава за коронавируса, бъдете умни и ЗАЕДНО ще се справим не само с този проблем.

Да живее България!“

Бъдете здрави!

Протест от 1 човек
Протест от 1 човек

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x