Против джендърската идеология

    На 9 юни в град Бургас се проведе шествие за запазване на традиционното семейство, което се състои от мъж и жена. Това шествие е част от национална кампания за запазването на традиционното семейство. В Бургас участие взеха около 300 души, от които и деца.

    ОЗБГ взе участие в шествието и напълно подкрепя съхраняването на традиционното семейство, което е от мъж и жена. В природата има два физически пола – мъжки и женски. Всички други измислени полове за плод на нечие болно съзнание. За съжаление на тези болни хора им се дава трибуна, финансиране и подкрепа вместо да бъдат лекувани.

    ОЗБГ се противопоставя на всякакви опити да бъде прокарана джендърската идеология, истанбулската конвенция, разни лгбт общества да се налагат и всякакви други подобни, които парадират с различията си и се опитват да ни ги наложат по агресивен начин. Всеки има право да бъде какъвто си иска, но без да се налага над останалите, без да парадира, без да си прокарва агресивно идеологията.

    Традицинното семейство се състои от мъж и жена, и ОЗБГ отрича всякаква друга изкривена форма, наречена „семейство“, която се опитват да ни наложат някои болни хора. Ние ще се борим за запазването на традиционното семейство и ще се борим против болните хора, които искат да разболеят цялото българско общество!

 

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x