Разходка

    На 19.09.2015 г. членове от „Организация за закрила на българските граждани (ОЗБГ) и граждани направиха разходка в гората. Целта на беше релакс сред природата, спорт на открито, запознаване с нови хора и да видим дали има мигранти, както пише в интернет.

    Обходени бяха селата Близнак и Евренозово и гората около тях. Ние мигранти не видяхме, но на отиване имаше камион на „Гранична полиция“ с някакви черни същества, а на връщане пак видяхме такъв камион, но броят на черните беше малко по-малък. Другата събота пак ще отидем на разходка.

    Дори и да не видим мигранти, ще хапнем, ще се разходим, ще поспортуваме, ще си починем далеч от мръсен въздух, гадни хорица и шум. Разходката сред природата, особено в приятна компания, зарежда с невероятна положителна енергия!

    Днес отново се разходихме по същите места. Срещнахме местни жители, представихме се, говорихме с тях и ни разказаха за мигрантите, показаха ни места, откъдето минават и ни пожелаха успех в патриотичните дела.

    Отидохме в гората, обиколихме, направихме тренировка, хапнахме и седнахме да си починем до една рекичка. Решихме, че можем да съчетаем полезното с приятното и се пръснахме в района. Хем да си починем, хем да видим дали ще минат мигранти, за които да сигнализираме на властите.

    Стояхме известно време и забелязахме група от мигранти, които се движеха в гората. Спряхме ги, обадихме се на гранична полиция, но не можахме да обясним къде се намираме. Затова казахме на полицаите, че ще ги заведем до пътя, а те да ги поемат оттам.

    Бяха около 30 на брой, миризливи, повечето черни, изцапани и повечето от тях имаха странен поглед, дори зловещ. Показахме им пътя и тръгнахме да вървим с тях, за да не се изгубят. Предадохме ги на полицаите и се прибрахме живи, здрави и доволни.

    Призоваваме всички граждани да ходят на разходки в гората, да спортуват за здраве, да изпълняват гражданския си дълг и да милеят за Родината. Явно няма кой да се погрижи за нас, затова сами трябва да се оправяме и да помагаме на властите.

    Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x