Спящите полицаи

До ОЗБГ бяха изпратени две интересни видеа и още по-интересен текст. Текста го публикуваме без редакторска намеса:

„До медиите в България. На вашето внимание изпращам две видеа на спящи красавици които спят в работно време. Това не е еднократна дрямка а редовната следобедна почивка от страна на служителите на Мвр, които си дремват вместо да работят. Следобед мъжете заключвали вратата на работното им помещение и си подремвали щото били изморени от тежката работа която вършили.
Видеото е снимано февруари 2022г. в 15.35 в работен ден и на него се виждат служители на Дирекция Вътрешна Сигурност в Бургас. Тези служители не ходят на работя за да работят а за да спят. После да не се чудите защо и резултатите на полицията са такива. Но ако все още се чудите погледнете двамата полицаи от видеото как работят и за което им се плаща.
Интересно е че дрямката се прави всеки ден между 14 и 16 часа в сградата на ОД на МВР Бургас. Още по интересно е какво прави по въпроса техния началник Мирослав Иванов който е шеф на Вътрешна Сигурност за Бургас. Иванов или си затваря очите за действията на двамата полицаи или не знае какво вършат но и в двата случая той е отговорен и трябва да му се потърси отговорност. Възможно е иванов да не знае какво правят неговите колеги следобед защото по същото това време той си уплътнява следобедните часове в компанията на колежка също от ОД на МВР Бургас. Едните спят и другите спят.
Каквито служителите такива и резултатите. Жалко е че трябва да разчитаме на такава заспала и палава полиция. Разследване на полицаите и техния началник Иванов не очакваме да има защото ОД на МВР Бургас е приятел с корупцията и със сигурност се знае какви ги вършат в работно време както палавия Иванов така и спящите му подчинени но се прикриват“

Коментарите оставяме на вас!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x