Веселина???

    В групата на ОЗБГ във Фейсбук беше публикувана статия, с която може да се запознаете ТУК.

    Един от членовете на ОЗБГ се свърза с журналиста, написал статията, срещнаха се и проведоха разговор относно Веселина. След това бяха проведени разговори и с други хора, които познават Веселина и са запознати с участта й.

    Момчето от ОЗБГ и журналистът потърсиха районния инспектор във 2 РУП, който отговаря за адреса на апартамента в ж.к. „Славейков“, където живее бившият съпруг на Веселина. Полицаят беше изключително любезен и подробно ни обясни каква точно е истината. Нейни колеги потвърдиха думите й, които пък съвпадаха с казаното от другите хора, с които разговаряхме по-рано.

    Оказа се, че Веселина е имала психични проблеми, има и  проблеми с алкохола. Историята е истинска, но с малката разлика, че тя не желае бившият й мъж да освободи апартамента и всеки път оттегляла жалбите срещу него. Много пъти разигравала полицаи и лекари, но те нямат законови основания да вземат мерки.

    Има ли Веселина нужда от помощ – никой не знае и не може да разбере. Тя се свързва с граждани, разказвайки трогателната си история с надеждата да бъде съжалена. А съжалението към нея е желателно да бъде осребрено с пари или продукти, а защо не и двете. Едни споделят, че трябва да й се помогне, но други са на мнение, че не може да се помогне на човек, който не желае!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x