Бисер от ОЗБГ върна момиченце на майка й

Бисер Русимов от ОЗБГ пръв попада в тежка ситуация и благодарение на неговите бързи и адекватни действия проблемът е бил разрешен. Случката се разиграва снощи след 20:00 часа.

Бисер е карал своя автомобил по улица „Цар Калоян“ в Бургас, когато е видял как двама души буквално „политат“ от заведение след сбиване помежду си. И двамата са се озовали на земята сериозно ранени. Той е паркирал своя автомобил, а след него спира още един мъж. Отишъл е на мястото и е видял, че единият от двамата мъже е в по-тежко състояние и бил напълно неконтактен. Зъбите му отпред вероятно са били избити.

Бисер не се е поколебал нито за миг и е сигнализирал отговорните институции. Той е позвънил на спешния телефон 112, откъдето са изпратили екип от полицаи с патрулен автомобил, както и линейка. След като са пристигнали на местопроизшествието служителите на реда са започнали да действат по протокол като първо са снели данни и сведения. От своя страна медиците от спешния екип са искали да откарат до лечебно заведение единия от пострадалите, но той е отказал.

Свидетел на всичко, което се е случило, е било малко момиченце, което е плачело и е викало:

„Папа, папа!“

Оказало се, че другият мъж, който е спрял заедно с него, познава бащата на момиченцето и него самото. Няколко дни по-рано той им е отдал апартамент под наем в Бургас. Обяснил е, че са австрийски граждани и не говорят добре английски език.

Бисер се опитал да общува с плачещото детенце и да го успокои. Помолил е и сервитьорката от заведението, където се е разиграла неприятната сценка, да го занимава докато той се опита да открие неговата майка и да й го предаде.

Представителят на ОЗБГ и брокерът, отдал апартамента под наем, са отишли заедно до жилищната сграда. Там са успели да открият майката, която е била в апартамента заедно с други деца. Бисер й е обяснил на английски език какво се е случило и тя се е разстроила много. Той се е върнал, взел е момиченцето и й го е предал.

Така благодарение на навременните действия на Бисер Русимов от ОЗБГ от тежката ситуация е бил намерен изход и едно малко момиченце, станало свидетел на сбиването, е било върнато на неговата майка.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x