Бисер Русимов в Игри на волята

Бисер Русимов е част от ОЗБГ от самото създаване на Организацията. През годините се е доказал с делата си като родолюбец, като човек, който е постоянен, упорит и не отстъпва пред различни трудности, а ги преодолява!

Едно от съкровените желания на Бисер беше да стане част от „Игри на волята“. Няколко години опитваше, но не успяваше да се класира. Благодарение на личните си качества дойде и неговият звезден миг и след оспорвана надпревара вече е част от „Игри на волята“ 6.

Това е емоционалният пост, който Бисер публикува във Фейсбук:

„Преди повече от 4 години един приятел ми каза следното: „Знаеш ли, че има едно предаване, което е точно за теб, защо не се пробваш?“.
Реших да се заинтересувам и от тогава започнах една от най-дългите си и самотни битки. Почти на никой не споделях за къде и за какво се готвех, просто тренирах усилено. Всеки път, когато се явявах на кастинг и на различните етапи, се сблъсквах в една и съща стена. Едно от най-големите ми препятствия беше именно журито, пред което се явява всеки кандидат. Разбира се всеки път получавах отговор „НЕ“ и в този ден разбираш, че целия ти труд, който си положил през годината отива на вятъра. След всяко „НЕ“, което получавах, анализирах, виждах, кое не ми е достигнало, събирах се и тренирах още по-усилено духът, тялото и умът за следващия път.
Един ден, когато всяка надежда беше отпаднала след поредния кастинг, получих обаждане. Залогът беше или печелиш една битка, която ти дава директен билет за сезон 6, или се прибираш вкъщи без правото да се явяваш повече на кастинг. Сега всички знаете какъв е бил и отговорът ми.
Накратко Георги Братанов благодаря ти „приятелю“, че ме вкара в тази цепия. Благодаря ти Ivo Ivanov , че ми помогна да се подготвя максимално адекватно в битка, която беше напълно неизвестна.
Благодаря и на моята майка, която през целия период вярваше в мен и ми беше подкрепа. На всички останали приятели и близки обещавам, че ще изляза победител от този формат!“

Бисер Русимов от ОЗБГ
Бисер Русимов от ОЗБГ

От ОЗБГ сме изключително горди с постижението на Бисер и му пожелаваме успех в състезанието. Вярваме, че той ще е победител!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x