Благодарност!

    Преди няколко месеца Стефан Делчев, известният бургаски художник, имаше спешна нужда от банки с кръв. ОЗБГ се отзова и част от банките бяха набавени от членовете на организацията. Другите банки дариха граждани, които ОЗБГ намери. Благодарение на бързата и адекватна намеса на ОЗБГ, на г-н Делчев му беше помогнато и се възстанови бързо.

    Г-н Делчев беше възхитен от ОЗБГ и в знак на благодарност реши да подари картината „Битието на сърцето“ на организацията. Картината е с размери 65 на 60 см и е рисувана лично от него. Заедно с картината отправи и послание:

    „Подарявам тази картина с признателност към Вашата организация за проявеното християнско милосърдие, затова че безвъзмездно дарявате живот със собствената си кръв, като израз на съвършена милостиня“

    Картината е закачена в офиса, където ще напомня на членовете на ОЗБГ, че да правиш безкористни добрини, особено в името на народа и Родината, е  най-висшата проява на родолюбие, човечност и духовно извисяване. Картината ще служи и за пример на всички граждани, посетили офиса на организацията.

    ОЗБГ поднася своите искрени благодарности на г-н Делчев за прекрасната картина, с пожелание за здраве и още дълги творчески години.

untitled-2

 

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x