ОЗБГ и Юли Тонкин

    Юли Тонкин е гуруто на личностното развитие и усъвършенстване в България. Той е и най-големият организатор на събития от този вид в страната ни. Неговите семинари се посещават от стотици хора от всякаква възраст и социално положение. Радват се на огромен успех и с всеки следващ семинар се увеличават желаещите да се запишат.

    ОЗБГ организира този безплатен семинар за бургазлии и гостите на града ни. Темата на семинара в Бургас беше „Защо да остана в България и как да се реализирам“. Събраха се над 200 души, желаещи да чуят по какъв начин Юли ще ги мотивира да не напускат България. Темата не беше избрана случайно. Тя имаше за цел да покаже на младите хора, че в България има място за тях, защото ежедневно млади българи напускат България, за да търсят късмета си в чужбина.

    Юли се представи блестящо, всички бяха много доволни, което е най-голямата награда за ОЗБГ. Радостта на хората е мерило за нашата работа. Когато всички са удовлетворени от наша дейност, ние забравяме през какво сме преминали, за да стане тя реалност. За нас най-голямо значение има одобрението на хората за това, което правим!

    Нашите спонсори, без които събитието нямаше да стане реалност, са:

Генерален спонсор – фирма „Мони 1010“
Автосервиз „Апи ауто“
Книжарници „Еталон“
Печатница „ЦДМ“
Рекламна агенция „Мюз креативити“
Фитнес център „Титан“
Ресторант за приятели „Барбекю бар“
Хотел „Аква“
Община Бургас
Изключителен медиен партньор Флагман.бг

    ОЗБГ поднася своите искрени благодарности на и всички други медии, които отразиха събитието, и които помогнаха за популяризирането му. Благодарим на всички гости и зрители, които присъстваха. Вие имате заслугата за този великолепен семинар, който е в помощ предимно на младите бургазлии.

    Приятно гледане на снимките и краткото видео от събитието. Надяваме се следващия път да се съберат още повече хора, имащи желание да научат нещо, което ще им бъде полезно. Правим го за Вас, правим го за Бургас, правим го за България – ние сме ОЗБГ!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x