Благодарствено писмо от една майка

Много пъти са питали ОЗБГ защо продължаваме да помагаме, да се борим срещу неправдата, да вършим добри дела, да се противопоставяме на разни високопоставени политици и бизнесмени, да сигнализираме за нарушения и престъпления, да се застъпваме за българския народ.

Следващото благодарствено писмо, изпратено на електронната поща на ОЗБГ, дава отговор на всички въпроси. Който разбрал, разбрал!

„Обръщам се към Организация за закрила на българските граждани /ОЗБГ/, за да изкажа искрената си благодарност от неимоверните усилия, които положиха нейните членове, за да помогнат на мен и на двете ми деца, които са жертви на продължаващо дълги години домашно насилие.
Въпреки че с баща им не живеем заедно от няколко години, той продължава да упражнява върху тях психически и физически тормоз. Нещо повече. Децата са заплашвани да не споделят на мен или други членове на семейството ми.
Много време не знаех към кого да се обърна, защото институциите извън Бургас си затваряха очите за проблема.
За първи път, с огромното съдействие на ОЗБГ, аз и децата ми срещнахме истинска подкрепа и желание за закрила.
Ние сме решени да търсим справедливост, защото никой няма право да упражнява насилие в каквато и да е форма върху други човешко същество, независимо от това дали е негов родител, или не.
Важно е държавата с лицето на отговорните институции да влезе в ролята си и да съблюдава духа и буквата на закона, защото благодарение на неправителствени организации като ОЗБГ, това се случва.
Продължавайте да изпълнявате гражданския си дълг с такава всеотдайност и желание за правда. Много хора в безизходица разчитат на Вас!
С искрени благодарности за подкрепата“

Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x