Да подариш щастие – безценно!

Между нас има едни „невидими“ дечица – тези, които са оставени в домове. Нямат родители, нямат семеен уют, нямат така желаната топлина. Те са невидими, но въпреки това съществуват. И са там!

За празниците от ОЗБГ решихме да зарадваме 11 от тези малчугани, които са настанени в дом в Бургас. Предложението ни беше прието с охота от ръководството на дома и малките сладурковци имаха неповторим ден.

Веселбата започна с празнуване на рожден ден на две от децата. Едното навърши 5, а другото 6 години. Те за пръв път до момента празнуваха рождения си ден, за пръв път получаваха торта и подаръци.

След това ги заведохме на кино. Настана всеобща радост, когато получиха пуканки и специални очила за гледане на филма.

Да подариш щастие – безценно!

Дълбок поклон и пред възпитателите, които са всичко за децата. Те са майка, баща, баба, дядо, роднини, приятели, примери за подражание. Тези „лелки“ и „чичковци“, както ги наричат малчуганите, са истински герои, защото върху техните плещи е съдбата на „невидимите“.

Кино „Синема Сити“ допринесе за тези незабравими мигове и ОЗБГ поднася своите искрени благодарности за подкрепата!

Кино "Синема Сити"

Не може да се опише с думи радостта им. Не може да се опише и това, което почуствахме от направеното добро. Последвайте нашия пример и зарадвайте децата по домовете. Те не искат много, те имат нужда от малко внимание и капка любов.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x