Дарения за ОУ „Отец Паисий“

    През 2015-та година ОЗБГ реши да направи дарение на училище, дом или хора, които имат нужда. След кратко проучване се спряхме на ПУ „Отец Паисий“ – град Бургас. Децата наистина имат нужда от различни неща, които държавата не може или не успява да им осигури. Всяка помощ за малчуганите е добре дошла!

    ОЗБГ е организация с оскъдни финанси, но направихме няколко малки дарения под формата на шоколади, дрехи, пъзели и техника. След това намерихме дарители, които да осигурят каквото могат. Отзоваха се хора и фирми и дариха хранителни продукти, които децата използваха в часовете си по готварство, десерти и напитки.

    Директорката на училището – г-жа Диана Костова е уникален човек, който с радост прие даренията и поднесе своите искрени благодарности към ОЗБГ и дарителите. ОЗБГ остана приятно изненадана, когато в официалния сайт на училището бяхме вписани като дарители.

    Наскоро ОЗБГ намери дарител, който изцяло пое разноските по ремонта и обзавеждането на логопедичната стая на училището. Стаята беше в ужасно състояние, но Апрахам Апрахамян, собственик на сервиз „Ауто Апи“, я превърна в нещо невероятно. Благодарение на него стаята може да се използва безпроблемно, обстановката е приятна и заниманията в нея протичат по съвсем различен начин.

    ОЗБГ апелира към всеки, който има възможност да даде нещо малко за училището, респективно за децата. Има хора с големи възможности и всеки един от тях би могъл да отдели храна, дрехи, техника, материали за ремонт или каквото друго е нужно. За някои хора даден жест може да е малък, но за децата да е огромен!

    Който има желание и възможност може да се обърне към ОЗБГ или директно към г-жа Костова и да помогне с каквото има желание. Всеки дарител сам избира дали да бъде оповестен или дали да остане анонимен. Важно е да помагаме и по-добре малка помощ, отколкото никаква, защото малко по малко всичко ще се оправи.

    Една помощ = много щастливи деца!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x