Отчет 2015

    През изминалата 2015 г. се случиха хубави и не толкова хубави неща за ОЗБГ. Всичко започна с неколкократното отказване да ни регистрират. След няколко месеца мъки това стана факт и бяхме горди, че сме НПО, което отговаря на всички законови изисквания. Важното е, че в края на годината ОЗБГ успя да се пребори с негативното и приключихме годината успешно.

    През 2015 г. имахме и различни дейности. Всяка една от тях беше с патриотична насоченост и направена с много желание. От всяко мероприятие почерпихме опит, контакти, обществена подкрепа, както и нови членове, които са родолюбци. Всяка една дейност ни даваше сили и самочувствие да вървим напред. Чувството, че помагаш на хората е безценно!

    Направихме подобрения по сайта на ОЗБГ, попълнихме и подадохме всички документи навреме, за което сме благодарни на нашата изключителна счетоводителка Галина от счетоводна къща „ДЕЗ ГРУП“ ООД. Обсъдихме и идеи за бъдещи мероприятия, които да са интересни и същевременно полезни за хората. Очертава се 2016 г. да е още по-динамична за ОЗБГ.

    През 2016 г. ще увеличим дейностите си, ще наберем нови членове, ще намерим финансиране за мероприятията, както и да успеем да повдигнем патриотичния дух на заспалия и незаинтересован (в по-голямата си част) български народ. Тези и други неща сме заложили като задачи за изпълнение. По-голямо внимание ще обърнем и на разходките в гората, защото спортът също е важен.

    Това, което правим, го правим за нас, за децата ни и за оцеляването на България. Не трябва да се оставяме по течението, защото ще се удавим. Това трябва да го проумеят и тези, които не се интересуват от цялостната мрачна родна картина. А тези, които са против народа и Родината, каквото зависи от нас, ще направим така, че да си понесат цялата тежест на закона! Никой не е по-голям от страната, в която се е родил и живее и негов дълг е да спомага за нейния просперитет.

    Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x