Климатик за ФОН

    ФОН – Факултет по обществени науки е факултет към университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас. В него се намира и една от най-големите и най-представителни зали в Университета. Тя се използва за лекции, конференции, събрания, посещение на гост лектори и други дейности. Това е и най-популярната зала във факултета.

    През зимата е топло, но през лятото да се стои вътре е почти невъзможно. Това налагаше нуждата от климатик, който да охлажда помещението и престоят на хората да е приятен. Професор Иван Димитров сигнализира на ОЗБГ, че е нужно да се постави климатик и ОЗБГ се зае да направи всичко необходимо, за да стане реалност сигнала на проф. Димитров.

Проф. д-р Иван Димитров

    Подехме кампания за събиране на средства за закупуване на климатика. Климатикът беше закупен благодарение на:

ОЗБГ
Стефан Петров
Клуб „DEJA VU“ – Бургас
Атанас Прангов
Фирма „Интергейм 2009“ ООД
Момчетата от „Blue boys“ – Бургас
К-с „Звезда“ – с. Съдиево
Автомивка „Бъбълс“

    Климатикът беше монтиран от професионалистите от фирма „Кочев клима“. С тази придобивка залата във ФОН стана най-модерната в целия Университет. Климатикът беше приет от Декана на ФОН уважаемият доц. д-р Тодор Паличев:

Стефан Петров и доц. Тодор Паличев

    ОЗБГ благодари на всички дарители. С общи усилия няма пречка, която да не можем да преодолеем. Пожелаваме „новата“ зала да е винаги пълна със студенти, да се провеждат все повече мероприятия и Университетът да просперира, и да възвърне славата, която имаше преди години!

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x