Комисии към Областна управа

    От април 2016 година, ОЗБГ е в състава на „Комисията за безопасност на движението“ и в съставите на „Областен обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията в област Бургас“, и „Областен съвет за младежта“, които са към Областна управа на град Бургас.

    В съставите на комисията и съветите влизат Областен управител и негови заместници, полицаи, представители на Община Бургас, неправителствени организации, представители на прокуратура, омбудсман, представители на дирекции, адвокати, журналисти, представители на училища и Университети и други.

    Целта на всички нас е да направим град Бургас и област Бургас едно по-спокойно и сигурно място за живеене. Чрез различните мероприятия и функции на комисията и съветите, се реализират редица идеи, които помагат на гражданите да осъзнаят проблеми от различно естество и сами да се справят с тях.

    ОЗБГ е готова да вземе участие във всяка една дейност, която е в полза на народа и Родината. Вярваме, че с влизането си в тази комисия и съветите, нашият принос към обществото ще е още по-значим. Самостоятелно нямаме нужния ресурс да се справим с всички нередности, но с общи усилия ще успеем.

    Спасението е в обединението!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x