Кръводаряване 3

    По календар ОЗБГ има кампания за кръводаряване през юни. Ще направим всичко възможно мероприятието да бъде проведено, както се правеше досега. Имаме различни ангажименти и поради разни причини срещаме трудности при изпълнението им. Но трудно не означава невъзможно!

    Преди седмица разбрахме, че двама човека имат спешна нужда от кръв. Кръвта трябваше да се намери до няколко дни, а хората нямаше как да си я осигурят. Не знаеха как се прави кампания и не знаеха към кого да се обърнат за съвет. От ОЗБГ се свързахме с хората и ги уверихме, че ще можем безвъзмездно да им помогнем.

    Днес дадената дума бе спазена! Няколко човека от Организацията и няколко човека, които не са от ОЗБГ, дариха кръв за двамата нуждаещи се. Всичко мина нормално и хората бяха много щастливи и искрено благодариха. Две човешки сърца продължават да бият!

    Чувството, че си оказал значителна помощ, чувството да погледнеш някого в очите и да видиш огромната признателност, която изпитва към теб, чувството да си значим в името на доброто, всичко това е безценно! Повече хора трябва да спрат да мислят единствено за собственото си благо и да дадат частица от него, за да може и други българи да живеят по-добре. За някой, дребният на пръв поглед жест, се оказва нещо животоспасяващо. Ако не го направите за конкретен човек, то направете го за народа!

    Да живее България!

avatar
1500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
бургазлия Recent comment authors
newest oldest
бургазлия
Guest
бургазлия

големи сте. малко хора помагат без да искат пари или нещо друго