Помощ за Тани

    Малката Тани се нуждае от лечение, за да има нормално детство. За целта са нужни 50 000 евро, която сума е непосилна за родителите й и близките й. През изминалите седмици бе организирана мащабна безкористна медийна кампания за събиране на средствата. Помогнаха медии, граждани, организации, доброволци и ОЗБГ.

    На 19.04.2016 г. беше организиран концерт в името на Тани. Целта бе да се съберат останалите средства, нужни за операцията на детето. На концерта присъстваха известни личности, програмата беше впечатляваща, а всички билети бяха продадени предварително. До няколко дни ще стане ясно събрана ли е цялата сума или има нужда от още.

    ОЗБГ съдейства за разпространяване на събитието, за продажба на малка част от билетите, за разпространяване случая на Тани в социалните мрежи, както и с помощ от различно естество. Членове на ОЗБГ следяха и за реда в залата, помагаха в няколко ситуации и осигуриха нужното спокойствие за гладкото протичане на мероприятието.

    От името на организацията поднасяме своите благодарности на всички, които допринесоха по някакъв начин за излекуването на едно българско дете – Тани. Никой не е застрахован от нещастие, но в този момент показахме, за пореден път, че силата е в обединението. Вярваме, че трудът от общите усилия ще бъде оправдан, защото го правим за нас, за децата ни, за поколенията ни, но най-важното – правим го за Родината!

    Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x