Лекция за ген. Христо Луков

    На 16.01.2016 г. от 14:00 часа в град Бургас се проведе лекция на тема „Ген. Христо Луков – личност и дело“. Лекцията бе организирана, със съдействието на ОЗБГ, от Български Национален Съюз – друга патриотична организация, която милее за Родината.

    Лекцията бе достъпна за всички студенти и граждани и се събраха около 30 човека. Мероприятието продължи 90 мин. Информацията, която беше предоставена за ген. Луков, се оказа изключително интересна. След края на лекцията бяха раздадени материали, свързани с Генерала.

    Искрено се надяваме за в бъдеще повече хора да присъстват на подобни патриотични лекции. Великите българи не трябва да се забравят, не трябва да се игнорират, а напротив! Трябва да са пример за всички българи, трябва да се изучават в училищата, трябва да се правят мероприятия, свързани с тях. По този начин малките българчета ще бъдат възпитани в патриотизъм и от ранна възраст ще милеят за Родината си и няма да допускат разни продажници, цигани, мигранти, турци и други подобни да я погубват.

    Да живее България!

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x