Протест в Бургас – 16.01.16

    На 16.01.2016 г. в град Бургас се проведе протест срещу безобразията в България. Протестът е част от националния протест, който обхваща около 20 града от цялата страна. Във всеки град имаше човек, който отговаря за протеста. Едновременно в градовете се провеждаше протеста, като целта му беше и да се покаже на управляващите, че народът не спи и не е съгласен с това, което му се случва. Мотото на протеста беше: „Ако не ни виждате, ще ни чуете!”.

    ОЗБГ взе активно участие за организирането на протеста в Бургас, както и се включи в него. Общо се събрахме около 150 души, предимно млади българи, които искат да променят нещата в България, които милеят за Родината си и искат да спрат престъпленията, които се извършват срещу страната и народа ни.

    Времето не беше на наша страна, но това не ни спря. Студено, ветровито и непрестанен дъжд се опитаха да сломят патриотизма на 150 човека, но не успяха! Това е началото и няма да се откажем, докато нещата в България не се оправят. По-добре бавно да се оправят, отколкото да не се оправят!

    За съжаление представителите на медиите бяха малко. Или нямаха желание да отразят нещо, което касае и тях, или им беше казано да не отразяват мероприятието. Благодарни сме на тези медии, които дойдоха, въпреки неблагоприятните атмосферни условия.

    Българи, знайте че този протест не е само за нас. Той засяга всеки един, който е дете на майка България. Заедно трябва и можем да спрем изкуственото гниене, на което е подложена Родината ни! Докато стоите вкъщи – нищо няма да се промени. Трябват законни действия – протести, шествия, подписки, искане от държавата да предоставя информация по различни въпроси, обществена заинтересованост по проблемите. Време е да се организираме, защото скоро ще е късно. Време е да спрем тунеядците, които се разпореждат с живота ни, както на тях им е угодно и да си получат заслуженото, което позволява законът. Ние можем!

    Да живее България!

[intense_row]
[intense_column size=“6″ medium_size=“6″ small_size=“12″ extra_small_size=“12″]


[/intense_column]
[intense_column size=“6″ medium_size=“6″ small_size=“12″ extra_small_size=“12″]


[/intense_column]
[/intense_row]

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x