Личност на 2016 – победителят

    В конкурса „Личност на годината 2016“, номинираният от ОЗБГ кандидат Стефан Петров събра най-много гласове от анкетата във Фейсбук. Спечели убедително с 3317 гласа. Гласове, дадени от обществото, на което ОЗБГ и той помагат повече от 2 години и ще продължават да оказват нужната подкрепа на държавата в името на всеобщото благо.

    За ОЗБГ това беше по-важната награда – признанието на хората. Гласовете бяха ясен сигнал, че срещаме одобрение за дейността ни, хората ни подкрепят, вярват ни и разчитат на нас. Това е не само повод за радост, но и отговорност, която ние ще поемем и ще оправдаем доверието на всеки, който ни го е гласувал.

    Церемонията по връчването на наградата „Личност на годината 2016“ беше изключителна! Организаторите се бяха погрижили за най-малките детайли и всичко беше перфектно. Не само самият замисъл на конкурса беше невероятен, но и начинът, по който протече. Организаторите от Флагман.бг за пореден път показаха, че са недостижими в различни сфери. ОЗБГ пожелава всяка следваща година конкурсът да става все по-мащабен, за да служи като добър пример и стимул на хората да правят безкористни добрини в името на народа и Родината.

    Личност на годината стана Михаела Стойкова. Момиче, което напълно заслужава този приз за отдадеността си към проблемите на децата. Дейността й е огромна, а приносът неизмерим! Нужни са повече силни личности като нея, които да се изправят лице в лице с проблеми и да ги разрешават смело. Пожелаваме й да продължава по същия правилен път, да намира нови съмишленици, все така да помага безкористно и никога да не забравя, че е прекрасен Човек!

    Благодарим на всички, които ни подкрепиха и които ще продължават да ни подкрепят. Заедно можем да се справим и България да поеме по своя път на величие. Всяка една добрина, всяко едно добро дело трябва да бъде показвано и давано за пример. Не променим ли негативния си начин на мислене, няма как да се развиваме. Първо трябва да започнем от самите себе си. И помнете: Спасението е в обединението!

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
1 Коментар
Най-нови Най-стари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Велизар Василев
Велизар Василев
21 януари 2017 12:31

Заслужена победа !
Честито !

1
0
Какво мислите, моля коментирайте.x