Обществено обсъждане тази неделя

На 05.09.2021 г. от 18:00 часа /тази неделя/ в долната част на „Борисовата градинка“ от ОЗБГ ще проведем обществено обсъждане във връзка с предстоящите противоепидемични мерки, които ще засегнат и нашите деца, а именно: онлайн обучение и недопускане на деца в ЦДГ, чийто родители не са ваксинирани.

За нас това са репресивни мерки от страна на държавата срещу децата ни и ще се противопоставим по какъвто начин можем.

След провеждането на разговори с родители, учители и директори стана ясно, че през последната една година от въвеждането на онлайн обучението, то постави много семейства в безизходица, а само по себе си беше и крайно неефективно. Ние считаме, че тези мерки оставят родители и деца без избор, а последиците ще бъдат трайно негативни.

За нас не е редно и да се ограничават деца от посещение на ЦДГ, като заставят родителите им да се ваксинират. Този акт го възприемаме като дискриминация и умишлено разделение на населението на ваксинирани и неваксинирани.

Очакваме всеки загрижен жител на град Бургас да се включи в събитието, за да обсъдим тези абсурди, както и да решим какви ще са последващите стъпки от наша страна срещу медицинския терор, който ни се налага.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x