Премахнаха незаконно поставен пътен знак

Във връзка с казус в бургаския квартал Крайморие, от ОЗБГ направихме запитване до Община Бургас относно пътен знак В1. Запитването включваше 6 въпроса:

1. Община Бургас ли е поставила знака?
2. Ако Община Бургас не го е поставила, то запозната ли е, че там има поставен знак В1?
3. Ако Община Бургас не е поставила знака, то наясно ли е кой го е поставил?
4. Какво налага поставянето на знак В1 точно на това място?
5. Поставянето на знака е съпроводено с редица документи и се извършва по определен законов ред. Този ред спазен ли е и документите налице ли са и изрядни ли са?
6. Ако знакът не е поставен по надлежния ред, ще го премахнете ли и ако да – кога ще стане това?

Както и предполагахме, оказа се, че знакът не е поставен от Общината и е демонтиран, за което получихме писмо от зам.-кмета Чанка Коралска:

Отговор от Чанка Коралска
Отговор от Чанка Коралска

От наши източници разбрахме, че знакът е поставен противозаконно от ретро мутра, която не желаела да бъде обезпокоявана от случайни хора. Тази мутра явно си мисли, че живее още в 90-те години, когато всичко се решаваше със сила, беззаконие и подкупи. Донякъде сега не е по-различно благодарение на управляващите последните 12 години, както и техните ортаци от гнусната етническа ДПС с шеф агарянина Доган.

От ОЗБГ показахме на ретро мутрата, че законът трябва да се спазва от всички, както и от местни ретро мутри, които биват посещавани от други местни ретро мутри.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x