Патриотична среща 2015

    На 1 декември се проведе патриотична среща. Срещата бе инициирана от една софийска патриотична организация. Бяха поканени определени родолюбиви организации, както и някои доказали се патриоти. ОЗБГ също имаше честта и удоволствието да присъства.

    Срещата започна с представяне на домакините. Предоставиха информация за тяхната организация, казаха какви са им целите, как смятат да ги постигнат и по какъв начин можем да си сътрудничим в името на Родината. Представянето им бе на ниво и даде добро начало на събранието.

    След това беше дадена думата на представителите на другите организации и другите патриоти. Това бяха родолюбци от различни градове в страната. Направиха кратки презентации на своите сдружения, обстановката по родните им места, както и виждането им за България, ако държавата не вземе адекватни мерки. След изказването на всички патриоти, започнахме дискусии по различните теми.

    Разискваха се теми като образование, спорт, етнически проблеми, външен натиск върху България, некадърни управляващи, политика и някои други. Имаше различни мнения по темите, които направиха дискусията изключително интересна и полезна.

    Срещата приключи с пеене на националния химн на Република България, размяна на контакти и финални думи, но най-важното беше, че стигнахме до единодушие по някои важни въпроси. Даден бе началото на законен съюз между патриотични организации, имащи за цел да работят за България. Ще помагаме на народа и страната ни, доколкото имаме възможност, ще повдигаме патриотичния дух на българите, ще им припомняме и историята. Ще използваме всички законови мерки срещу тези, които са против България.

    Присъстващите членове на ОЗБГ останаха изключително доволни от състоялата се сбирка. Държавата се нуждае от безкористна помощ и точно ние, патриотичните организации, а и не само, можем да окажем известна подкрепа. Не трябва да забравяме, че сме българи и че трябва да полагаме грижи за Родината си. Това не трябва да го забравят и тези, които ни управляват!

    Да живее България!

 

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x