Разходка 2

    На 03.10.2015 г. отново направихме разходка в гората. Времето беше по-хладно от преди, но много хубаво. Мигранти не видяхме. Няколко човека от ОЗБГ останаха в гората до към 1-2 сутринта. Да си почиват и да сигнализират на властите, ако видят нещо нередно, но всичко беше нормално.

    Вечерта стана студено и тъмнината беше непрогледна. За съжаление нямаме нужното оборудване за престой на тъмно. Всичко правим със собствени средства и не малки усилия, но това няма да спре родолюбието ни!

    На 17.10.2015 г. направихме поредната разходка. Времето беше дъждовно и студено, но природата ни се стори уникална. Мигранти не срещнахме. Спортувахме, отпочинахме, заредихме се с положителна енергия и по тъмно тръгнахме за Бургас, където пристигнахме благополучно.

    На 24.10.2015 г. пак се разходихме, но този път по друг маршрут. Не беше толкова красиво, колкото предната седмица, но със сигурност е по-добре от града. Мигранти не срещнахме, но и по-добре, че да не ни развалят удоволствието.

    Ноември продължихме с разходките и спорта в гората. Мигранти не срещнахме, но се чувстваме отлично сред природата. Сменихме мястото за поход, което ни оказа положително въздействие.

    Вече сме декември, но ОЗБГ продължава със спорта в гората. Студено е, но не ни пречи. Щом е за спорт и Родина – нищо не може да ни спре! Ще ходим, докато можем. Важното е да има резултати. За момента са нулеви, но постоянството ни ще бъде възнаградено.

    Да живее България!

 

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x