Прессъобщение от ОЗБГ

Бисер Русимов от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ организира информационна кампания и подписка. Дните са събота /24.08.2019 г./ и неделя /25.08.2019 г./ от 10:00 до 20:00 часа, а мястото е до „Часовника“ в центъра на град Бургас.

Информационната кампания ще е свързана с предложения на Бисер Русимов защо младите трябва да останат в Бургас и какви са перспективите им. Идеите са свързани с битовата престъпност, здравеопазването, икономическото развитие на града и родолюбието. При допълнителен интерес от гражданите, Бисер Русимов ще отговоря и на въпроси, касаещи спорта и образованието.

Ще бъде засегната и темата за летището в Равнец. ОЗБГ и Бисер Русимов застават зад предложението на общественика Константин Бачийски. Подписката, инициирана от Бисер Русимов, има за цел да покаже гражданската подкрепа за идеята летището в Равнец да се запази. Днес, 24 август 2019 г., стотици хора се подписаха летището да се съхрани, а утре очакваме още по-голям интерес.

На Бисер Русимов бяха зададени въпроси по темите и от гости на града, които останаха доволни от отговорите и пожелаха успех в борбата.

Информационната кампания ще продължи понеделник и вторник, но за място и час ще бъде изпратено, при нужда, допълнително съобщение.

При възникнали въпроси може да се обърнете към Бисер Русимов на телефон 0878 602 982 или към ОЗБГ на 0877 113 150.

Поздрави,
ОЗБГ

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x