Протест в Бургас срещу „Национална стратегия за детето 2019-2030 г.“

Протестът в град Бургас е част от националния протест срещу „Стратегия за детето 2019-2030 г.“ и на същата дата, и по същото време, ще се проведат протести и в други български градове.

Протестът ще бъде мирен и ще е на 11.05.2019 г. от 17:30 часа пред сградата на Община Бургас. Ще продължи до 19:30 часа. Има входирано заявление, за да е спазен законът:

Заявление
Заявление

Организатор на протеста и Бисер Русимов, който е част от патриотичната „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/. На протеста той излиза като родител и българин, и като част от всички хора, които са против приемането на стратегията. За предстоящия протест коментира:

„Призовавам родители от колкото се може повече градове да се организират и да направят протести. Време е да си отворим очите, докато не е станало прекалено късно“

Поканени са родители, граждани, както и всички останали, които са против приемането на вредната стратегия и против промените в закона, свързани с нея. Протестът не е политически, не е обвързан с политически субекти и няма да се допусне намеса на политически лица. Организаторът се разграничава от всякаква политическа обвързаност!

„Споделете събитието и поканете приятелите си, за да се съберем повече хора, които сме против тази опасна стратегия. Длъжни сме да защитим децата си, докато можем, защото след приемането на стратегията правата ни като родители ще бъдат сведени до минимум. Заедно можем да защитим бъдещето – нашите деца“, каза г-н Русимов.

Спасението е в обединението!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x