Родителска среща на открито

На 7 ноември се проведе градска родителска среща на открито пред сградата на Община Бургас. Събитието беше насочено против тестването на децата в училище и против онлайн обучението. На събитието присъстваха около 150 човека.

Организатори са група родители на деца от музикалното училище в Бургас. Те не са съгласни децата ни да бъдат тествани по какъвто и да е начин за наличие на Ковид в училищна среда. Не са съгласни и с принудителното преминаване към онлайн обучение поради отказ от тестване.

Родителска среща на открито
Родителска среща на открито

Организаторите поканиха, граждани, родители, медии и всички други заинтересовани, за да обсъдят заедно проблемите и вижданията си по темата.

В срещата участие взеха и представители на ОЗБГ. Ние категорично се обявяваме против тези неадекватни мерки и подкрепяме родителите, които искат да предпазят децта си от абсурдите на здравното министерство и други подобни вредни за децата ни и нас институции.

На 9 ноември отново се проведе родителската среща. Поради лошото време присъстваха около 50 души като ОЗБГ отново взе участие, за да подкрепи родителите, които искат да опазят децата си.

Родителска среща на открито
Родителска среща на открито

От ОЗБГ ще продължаваме да подкрепяме всички, които са против абсурдните мерки, които ни се налагат и сме на мнение, че всеки един българин трябва да им се опълчи, докато не е станало късно и свободата ни бъде заменена със задължителна ваксинация и други подобни безумия на корумпираните управници.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x