Сигнал село Хаджиите

Село Хаджиите се намира в община Карнобат, област Бургас.

Сигнал село Хаджиите
Сигнал село Хаджиите

Във връзка с местен проблем, ОЗБГ получи сигнал. От своя страна уведомихме няколко институции, запазвайки анонимен източника на информация, за да го предпазим от саморазправа.

ДО:
Директора на ОДМВР – Бургас
ДО:
Кмета на Община Карнобат
ДО:
Председателя на ДАНС

СИГНАЛ
от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/

Уважаеми господа,

До ОЗБГ достигна тревожна информация за село Хаджиите, намиращо се в община Карнобат, Област Бургас.

Местен жител, от небългарски произход, ни даде информация, че от няколко месеца селото е подложено на тормоз от тонколона, която „говори“ нещо на арабски или друг език, който е различен от турския.
Тонколоната е поставена в местния молитвен дом и по 5 /пет/ пъти на ден, започвайки от 05:30 като последното „говорене“ било в 23:30 часа. Дрънкането траело по около 5 минути всяко, но било изключително силно, неприятно и дразнещо.

От шума потърпевши били българи и небългари, като дори небългарите тайно роптаели повече. Българите нямали смелост да дадат гласност, защото преди време, по друг казус, изразили недоволство и имали ядове от страна на небългарите, а полицията и други институции не се намесили адекватно, което не ни учудва, но ще трябва да се промени.

Другата причина да не се давало гласност е силното влияние на гнусната етническа партия ДПС, която е стегнала селото в „капан“, както се изрази подателят на сигнала.

Въпреки, че подателят не е от български произход, то той също негодува срещу това, което се случва в селото: дрънкането, задушаващото влияние на ДПС, „липсата“ на работещи институции и разни други нередности.

С ДПС сме наясно, че нито можете да се справите, нито ще искате, но поне вземете мерки да престане това дрънкане, което нарушава обществения ред, както и да засилите полицейското присъствие.
Също така направете проверка дали дрънкането е стандартно за подобните молитвени домове и етнически състав на населеното място, тоест дали е безобидно или представлява проповядване на радикален ислям или друга подобна сериозна опасност.

От ОЗБГ сме обезпокоени за случващото се и поради няколко причини:

1. Вчера в Бургас беше арестуван младеж с подозрение, че щял да извърши терористичен акт. Този младеж също не е с изцяло български произход.
2. Нарастващото влияние на ДПС е опасно за националната сигурност. Това са същества, начело с агарянеца Доган, които не са полезни за България и всяка една тяхна дейност трябва да бъде проверявана, докато не е станало прекалено късно.

За резултатите очакваме да ни информирате своевременно и искрено се надяваме да става въпрос за безобиден шум, а не за сериозна заплаха!

С уважение: ОЗБГ

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x