Един горд българин!

Политици дебаркираха на българския бряг и бяха посрещнати от служители на НСО, които пазят агарянина Ахмед Доган. Охраните ги избутаха обратно във водата, защото това било частна собственост. Плажът и акваторията били частни и този частник е Ахмед Доган, който с помощта на родни институции и продажни и корумпирани управляващи, е взел част от българската земя, построил си е палат и никой няма право да го доближава, да стъпва на плажа и да се къпе във водата.

Политиците, които са от „Да, България“, поставиха и българския национален флаг на плажа. Едно от съществата от НСО го взе и го изхвърли в храстите. Тези политици не предприеха действия да защитят честта на флага, тоест на България.

Днес имаше национален протест пред сараите на агарянина. Събраха се хиляди българи, които да покажат несъгласието с това, което се случва, които са против корупцията, които искат възмездие.

От всички българи едно момче показа какво е български дух. Той се казва Бисер Русимов и е от ОЗБГ.

Бисер Русимов от ОЗБГ
Бисер Русимов от ОЗБГ

Това момче отиде с лодка в залива, преплува до брега, взе българското знаме, което политиците го оставиха на произвола на съдбата и върна се на лодката с българския флаг. През цялото време до него беше и друг българин от ОЗБГ – Иван Иванов.

След това донесе знамето на протеста, където беше посрещнат от българите, които протестираха срещу безобразията и управляващата корумпирана сган.

Това е показателно колко струват някакви си политици щом оставят на произвола на съдбата българския национален флаг. След това дори не предприеха мерки да си върнат знамето, а искат да управляват България. Както се казва: „По делата ще ги познаете!“

ОЗБГ, в лицето на Бисер Русимов, отново защити честта на България, защото ОЗБГ се доказваме с дейността си в името на родината!

Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x