В рибарското селище всичко е възможно, дори да ти вземат къщата

Казусът на Тенко Динев започва преди няколко години. „Благодарение“ на няколко институции, сагата все още не е приключила и краят й не се вижда. Уж законът е равен за всички, но някои са по-равни и Тенко не е от тях!

Разказа как е закупил къщата в рибарското селище, как е завзета, а той е ограбен и изгонен. Според думите му, сега тя се обитава от известния доктор Димче Миладиноски, чиято репутация е изключително спорна.

Тенко подава сигнал, ходил е на дело, но към момента къщата продължава да не е негова. Какво ще се случи не може да каже, но е на мнение, че справедливостта няма да възтържествува в негова полза.

В рибарското селище съществуват различни проблеми, които са увеличават през годините. Вместо да бъдат решени, те се задълбочават. През последните 14 години властта, като че ли услужливо си затваря очите пред случващото се на територията на селището.

„Властта има тенденция да корумпира, а абсолютната власт има тенденция да корумпира абсолютно всичко“ – Джон Актън

От ОЗБГ и Искра.бг продължаваме да работим за разрешаването на различните казуси в селището, както и да направим всичко възможно виновните да си получат заслуженото по закон.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x