Връчване на оставки

Това не е протест, а изразяване на гражданско недоволство от управлението на кмета Димитър Николов, зам.-кмета Чанка Коралска и областния упрвител Вълчо Чолаков.

Организатори на събирането са ОЗБГ и нашият съмишленик Николай Едрев, който също се бори против управляващата сган /най-вече герберска/, която е вредна за Бургас и околията.

Бяхме подготвили оставки, които входирахме в деловодството на Общината и Областна администрация. Ще изчакаме обратна връзка, но е малко вероятно да получим такава от самозабравилата се хунта.

Оставките ги искаме заради неспряване със служебни задължени и недостатъчната отдаденост на бургаското общетво. Конкретно Димитър Николов не иска или не може да се справи със следните проблеми: презастрояване, качество на атмосферния въздух, инфраструктура, а също така и да припомним важните обществени казуси, които се решават в лична полза със съдействието на гербаджийския кмет Николов: болницата в „Меден рудник“, „Росенец“, стадион „Черноморец“, футболният отбор „Нефтохимик“ и т.н.

Като цяло ние сме доволни от събитието. Разбира се това няма да е последната ни проява срещу управляващата мафия. Продължаваме с пълни сили в името на Бургас и родината ни.

Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x