Време е за международен протест!

Днес 7 септември 2019 г. ще се проведе международен протест, който е в подкрепа на децата и традиционното семейство, и е против дейността на норвежката социална служба „Барневернет“.

Протестът ще се проведе успоредно в близо 20 европейски държави, а в България в над 30 града. За Бургас началната точка ще е пред сградата на Община Бургас в 12:00 часа.

„Ние, граждани на Република България и обединени в името на децата си родители, организираме протестно шествие на 07.09.2019 г. от 12:00 часа.

Шествието ще започне от сградата на Община Бургас и ще премине под надслов „Стоп Барневернет“.

Ние, обединените родители, сме против ратифицирането на Трети факултативен протокол към конвенцията на ООН и приемането на промените в Закона за закрила на детето, влизащи в сила от 01.01.2020 г. Считаме, че те са в ущърб на българското семейство и деца, също така биха довели до упадък на обществото ни и разбиването на семейството като институция.

Не желаем чужди политики и се обявяваме против норвежкия социален модел! Организатор за Бургас е групата „Бургас – Не на стратегията за детето“ и призовава всички граждани и родители да дойдат, и да изразят своята подкрепа към тях, и против всички антидетски и антисемейни политики!

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/488846665013824/

Отговорник за протеста в Бургас е Бисер Русимов – 0878 602 982.

Спасението е в обединението!

Организатор на протеста за Бургас е местната група за борба срещу стратегията. Нейното ядро се доказа като най-активното в цялата страна и включва добре познатите имена Бисер Русимов, Светлана Вътова, Деляна Казакова, Велина Павлова, Калина Лячева и Силвия Лячева.

Бисер Русимов е част от ОЗБГ и организацията подкрепя дейността му срещу стратегията.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x