Заповядайте на автокиното

За втора поредна година от ОЗБГ организираме лятно автокино. То ще се проведе на същото място като предния път – парк „Росенец“, на общинския паркинг, който е точно пред сарая на агарянина Ахмед Доган.

Тази година автокиното е организирано и с благотворителна цел. От Областна администрация – Бургас са проспали през годините куп нередности и продължава да спи, и е допуснала грубо нарушаване на закона като е позволила в парк „Росенец“ да бъдат изградени няколко постройки без необходимите документи.

Константин Бачийски разкри своеволията, които са подпомагани от местните институции и даде гласност на проблема. Оказа се, че постройките трябва да бъдат съборени, но Областната администрация не разполага с 60 000 лева, за да го направи. Поискала е парите от Министерски съвет, но не се зане дали ще й бъдат отпуснати.

Ето защо от ОЗБГ и съмишленици решихме да направим автокино, за да повдигнем патриотичния български дух, но и да призовем всеки, който има желание да дари сума на Областна администрация – Бургас, за да се съберат нужните средства за събарянето на незаконните постройки. Нека подпомогнем Областна администрация – Бургас в този труден за нея момент и дружно съберем необходимата сума!

Средствата може да дарявате директно на Областната администрация по следната банкова сметка в УниКредит Булбанк: BG60UNCR76303300000270
На основание молим да напишете: Дарение за събаряне на незаконните постройки в парк „Росенец“.

На 29 август от 20:20 часа ще имате възможност да гледате един чудесен, родолюбив и нов български филм. Прожекцията ще продължи до 21:00 часа, а обстановката е изключително приятна, защото на метри от автокиното има прекрасен плаж, въздухът е чист, пътят до мястото е хубав и със сигурност ще се забавлявате.

Капацитетът на паркинга е около 30 автомобила. Няма вход, няма такса – събитието е напълно безплатно.

Координатите на мястото, където ще се проведе автокиното, са:
42.456303, 27.539993 или 42°27’22.7″N 27°32’24.0″E

При въпроси се обръщайте към Бисер Русимов от ОЗБГ: 0878 602 982

Очакваме ви!

От ляво надясно: Николай Кючуков, Бисер Русимов /ОЗБГ/, Стефан Петров /ОЗБГ/

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x