Групата на рибарското селище

Темата за рибарското селище до Бургас /за някои познато като Ченгене скеле/ нашумя отново благодарение на ОЗБГ и съмишлениците ни. В нашия сайт, както и в сайта Искра.бг, има публикации за различните казуси и всеки може да се запознае с тях.

Една от целите ни е да дадем гласност на всичките беззакония и безобразия, които се случват. Когато хлебарките се осветят, те започват да бягат и да се крият. Така искаме и ние да осветим всички, които вредят на селището, да сигнализираме институциите и да си получат заслуженото.

Медиите почти не отразяват дейността, ни защото по един или друг начин са обвързани с определени хора, които имат интереси в селището. Групите и страниците във Фейсбук също са под тежка цензура и се допускат единствено постове, които не засягат истинските проблеми в селището.

За да не сме цензурирани, си направихме наша група във Фейсбук, която е посветена изцяло на селището. За разлика от другите групи, при нас цензура няма. Всеки може да се присъедини в групата с име „Рибарското селище до Бургас / The fishing village near Burgas“, както и да покани своите приятели, за да се разрастнем по-бързо, респективно дейността ни в полза на рибарското селище да е по-успешна.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x