Българският флаг

    ОЗБГ и Студентски съвет при университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас продължиха традицията и за трета поредна година спуснаха огромния български национален флаг, който е с внушителната дължина от 12 метра. Поводът е Освобождението на България от турско робство. Флагът ще остане закачен седмица, след което се прибира.

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
2 Коментари
Най-нови Най-стари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Николай Москов
Николай Москов
11 септември 2019 19:48

Здравейте! Мисля,че преди доста време ви писах за знамето,но не получих реакция на сигнала си. Цяла България е залята с националният ни символ знамето, в отвесно положение,което привиква и заблуждава хората,обаче го обезмисля , като национален символ, поругава го! За това ви пиша и предупреждавам. Защото Конституцията- чл.166 изрично повелява -цветовете водоравно! БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ,НЕ ВИСИ! НЕ Е ЧЕРГА НИТО ПРЕСТИЛКА! Антибългарите от НС са приели някакъв закон за знамето ..“когато е отвесно..“,но той е несъстоятелен и противоречи на Конституцията в тази си част. Скъпи Родолюбци,не попадайте сляпо в грандомански проекти,голямото не винаги е велика!Велико е това,което правите за… Прочети повече »

Николай Москов
Николай Москов
26 май 2018 18:45

Здравейте! Като ви приветствам,като родолюбци,искам да ви обърна внимание върху нещо,на което мнозина от националистите в България не обръщат внимание. Отвесно поставеното знаме не е българско! В Конституцията чл.166, изрично СЕ ПОВЕЛЯВА : ЦВЕТОВЕТЕ- ВОДОРАВНО! Законът за знамето в който се говори по един йезуитски начин, че „когато е поставено отвесно…“ е нищожен в частта му за знамето, защото изпада в противоречие с Конституцията.Приятели,това е гавра и от години се боря с това.От президентството ми отговарят,цитирайки закона,но всички знаят,че Конституцията има предимство и задължително и незабавно действие!Въпреки това страната ни е залята с такива знамена,които погледнати от едната страна имат… Прочети повече »

2
0
Какво мислите, моля коментирайте.x